ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΒΛΙΩΝ - ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα βιβλία αποστέλλονται είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών είτε με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ο χρόνος αποστολής για την Ελλάδα είναι 3-10 εργάσιμες ημέρες και για την Κύπρο 5-10 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται χωρίς έξοδα αποστολής για τον πελάτη, ανεξάρτητα από την ποσότητα και το βάρος της αποστολής. Για την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, οι παραγγελίες επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας και το τιμολόγιο των αρμόδιων ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ο πελάτης ενημερώνεται για το συνολικό κόστος της παραγγελίας πριν προχωρήσει στην επιβεβαίωσή της.

Ο Εκδοτικός Οίκος Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά τους ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να λάβει πίσω τα χρήματά του σε περίπτωση που το βιβλίο που παρέλαβε είναι κακέκτυπο ή διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλε. Τα ταχυδρομικά έξοδα επιστροφής που θα προκύψουν από μια τέτοια επιστροφή θα βαρύνουν τον εκδοτικό οίκο υπό την προϋπόθεση ότι η ταχυδρομική αποστολή της επιστροφής θα είναι απλή. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής, εντός πάντα του προαναφερθέντος χρονικού ορίου, ο πελάτης δεν δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων του, τα οποία θα θεωρηθούν πίστωση για αγορά άλλων προϊόντων της επιλογής του πελάτη. Εν προκειμένω τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Τα δε επιστρεφόμενα προϊόντα γίνονται αποδεκτά μόνο αν είναι άθικτα, αν δεν έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους και αν συνοδεύονται από το παραστατικό αγοράς.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Χρήσης, η αγορά βιβλίων στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται με τη διαμεσολάβηση του συστήματος της τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα, αφού πρώτα ο πελάτης επιλέξει τα βιβλία που θέλει να αγοράσει και δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής, το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα στέλνει τον πελάτη στην ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας Πειραιώς (με πιστοποιημένη πράσινη σήμανση στην αρχή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης) για να ολοκληρώσει την αγορά του με την καταχώριση των στοιχείων της τραπεζικής κάρτας του, ώστε να γίνει η κατάλληλη χρέωση.


Ως εκ τούτου, τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας του πελάτη σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούνται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα και η ασφάλεια των ευαίσθητων τραπεζικών δεδομένων του πελάτη εξαρτάται αποκλειστικά από το σύστημα διαδικτυακών συναλλαγών της τράπεζας Πειραιώς  και τον προσωπικό υπολογιστή του πελάτη.

Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του για τις αγορές του, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον εκδοτικό μας οίκο, ώστε να αγοράσει τα βιβλία που επιθυμεί (1) είτε μέσω αντικαταβολής (2) είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό του εκδοτικού οίκου Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος (3) είτε μέσω χρέωσης της πιστωτικής ή χρεωστικής του κάρτας. Στην τελευταία περίπτωση, ο πελάτης εκ των πραγμάτων θα πρέπει να γνωστοποιήσει διά τηλεφώνου στον εκδοτικό οίκο τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας του, ώστε αυτά να χρησιμοποιηθούν αμέσως και αποκλειστικά για τη συναλλαγή που επιθυμεί ο πελάτης τη δεδομένη στιγμή. Αυτά τα στοιχεία τα εισάγουμε αμέσως και απευθείας στο σύστημα διαδικτυακών συναλλαγών της τράπεζας Πειραιώς και σε καμία περίπτωση και με κανέναν τρόπο δεν τα αρχειοθετούμε.

Τέλος, συστήνουμε στους αγαπητούς πελάτες μας να μην γνωστοποιούν ποτέ τα στοιχεία των καρτών τους μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.