ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΒΛΙΩΝ – ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Τα βιβλία αποστέλλονται είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών είτε με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ο χρόνος αποστολής για την Ελλάδα είναι
3-10 εργάσιμες ημέρες και για την Κύπρο 5-10 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται χωρίς έξοδα αποστολής για τον πελάτη, ανεξάρτητα από την ποσότητα και το βάρος της αποστολής. Για την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, οι παραγγελίες επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας και το τιμολόγιο των αρμόδιων ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ο πελάτης ενημερώνεται για το συνολικό κόστος της παραγγελίας πριν προχωρήσει στην επιβεβαίωσή της.

Ο Εκδοτικός Οίκος Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά τους ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να λάβει πίσω τα χρήματά του σε περίπτωση που το βιβλίο που παρέλαβε είναι κακέκτυπο ή διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλε. Τα ταχυδρομικά έξοδα επιστροφής που θα προκύψουν από μια τέτοια επιστροφή θα βαρύνουν τον εκδοτικό οίκο υπό την προϋπόθεση ότι η ταχυδρομική αποστολή της επιστροφής θα είναι απλή. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής, εντός πάντα του προαναφερθέντος χρονικού ορίου, ο πελάτης δεν δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων του, τα οποία θα θεωρηθούν πίστωση για αγορά άλλων προϊόντων της επιλογής του πελάτη. Εν προκειμένω τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Τα δε επιστρεφόμενα προϊόντα γίνονται αποδεκτά μόνο αν είναι άθικτα, αν δεν έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους και αν συνοδεύονται από το παραστατικό αγοράς.